Byte och retur

Hjälp mig! Jag vill återvända!

Ibland vill du returnera en beställning. Kanske för att du inte gillar produkten eller för att det finns en annan anledning till att du inte vill ha beställningen. Oavsett anledning har du rätt att annullera beställningen upp till 14 dagar efter mottagandet utan att ange någon anledning. Efter avbokning har du 14 dagar på dig att returnera produkten. Du kommer då att krediteras hela ordersumman inklusive fraktkostnader. Endast kostnaderna för hemresan från din bostad till butiken står för din egen räkning. Se operatörens hemsida för exakta priser. Om du utnyttjar din ångerrätt ska produkten returneras till entreprenören med alla medföljande tillbehör och - om det är rimligt möjligt - i originalskick och originalförpackning. Om du vill utnyttja denna rätt, vänligen kontakta oss på följande adress: info@stockholm-mode.se. Vi återbetalar sedan beställningsbeloppet inom 14 dagar efter att vi har meddelat dig om din retur, förutsatt att produkten redan har mottagits i gott skick. Om produkten är skadad eller om förpackningen är skadad mer än vad som är nödvändigt för att testa produkten kan vi överföra denna värdeminskning till dig. Hantera produkten försiktigt och se till att den är väl packad när du returnerar den.

Vill du ändra en produkt?

Vill du byta ut din produkt? Det är inga problem alls. Vänligen kontakta info@stockholm-mode.se. Du måste dock stå för kostnaderna för att returnera produkten.

Hjälp, jag har angett fel leveransadress!

Har du av misstag angett fel leveransadress? Kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer då att försöka ändra beställningen åt dig.